Alla inlägg under januari 2013

Av Kisse - 10 januari 2013 00:01

Kvällsmys i fina pyjamasen från farfar och Aina.

Av Kisse - 9 januari 2013 07:58

Inatt fick vi åka in akut på förlossningen med stört blödning... blev skrapning då det satt hinnor kvar. Jag har förlorat mycket blod och är väldigt klen men fick ändå åka hem samma dag. Antibiotika i 10 dagar så nu ska jag tamme tusan bli frisk. 


Jag fick ryggbedöving under operationen så jag slapp bli sövd och kunde amma lillen direkt när jag kom upp till förlossningen. Läskig känsla dock att inte ha några ben på några timmar :( Droppställningar till höger och vänster och mediciner i massor så fick dom upp mig på benen till slut och jag fick åka hem men för första gången i mitt liv var jag inte alls sugen på att lämna sjukhuset... då jävlar är jag klen!!!

Av Kisse - 8 januari 2013 23:13

Gud vad skönt det är att vara frisk igen. Idag har jag städat, hela dagen. Nedervåningen har blivit rejält skurad men än finns lite små plock kvar men det är sånt man kan ta pö om pö. Jag avskyr när det är rörigt, jag mår verkligen super dåligt är jag inte har full koll på alla grejer.


Petter tog med sig Filip och lillen på en promenad så jag kunde fejja på en stund helt själv. På eftermiddagen kom Olliver och sedan skjussade Petter iväg Filip och Olliver till skidträningen och mormor och morfar kom hem med en mycket glad Lukas.


Började städa övervåningen också under iväntan på att Lukas skulle somna men han var lite för pigg och bebis var tuttsugen så blev inte så mycket gjort där idag. Imorgon får jag fortsätta, Petter har lovat ta ut barnen så jag kan göra färdigt!


Största nackdelen med stort hus är ju att det är så hiskeligt mycket att städa :(



Av Kisse - 7 januari 2013 22:14

Helt otroligt efter 6 dagar med feber har jag äntligen en feberfri dag och känner mig hyffsat som människa. Trött fortfarande men bättre. Lukas sover en natt till hos mormor och morfar så jag räknar med en till sova natt och att jag är fullt frisk imorgon!!!


Idag har vi gjort lite ärenden, bland annat något otroligt viktigt för hela familjen skull nämligen beställt en ny säng. Våran säng har vi haft i många år, 11 år faktiskt och den har gjort sitt nu. Vi testade köpa en ny bäddmadrass och det fungerade bra... ett tag men nej nu var det dags.


180 cm bred säng... känns lyxigt att säga det ;) Den vi har nu är 160 cm bred och JA jag tror de där 20 cm gör skillnad, när dessutom sängen inte blir en stor grop på mitten kommer det märkas ännu mer. Bara av att provligga den sa vi JA direkt.


Kanske ingen super kvalité, vad vet jag då den var extra billig nu på MIOs rea men allt är bättre än den vi har nu!


 

Nice kontinentalsäng nu 4990:- på MIO


Var några veckors leverans på den men bara vetskapen om att vi beställt en känns som en stor lättnad. Vi sover som kråkor hela familjen. Oftast får Petter fly sängen och lösningen just nu är en dyna på golvet för att jag vill att han ska vara nära då jag varit dålig annars brukar han gå till barnens sängar :)


Måste dock leta fram något att ställa i fotändan, sängen är galet hög och jag tror inte Lukas ens tar sig upp i nattvaket tillstånd :) Någon pall eller bänk av något slag, någon som har förslag?


Kanske en sån här från ikea

 

Bänk SIGURD, 599:-

Av Kisse - 7 januari 2013 07:00

 

Lukas fick ju som jag bloggat om tidigare en verktygslåda av Filip i julklapp, den blev mycket uppskattad.

     


När vi slängde ut granen tog barnen sina sågar (Filip fick ju en barnsåg av Stefan i julklapp) med ut för att såga sönder den men det upptäckte fort att det gick lättare och var roligare att såga isklumpar ;)    


 

Av Kisse - 6 januari 2013 23:54

 

Mormor och morfar (barnens alltså) kom ner ikväll och hälsade på lite och sedan hade vi tänkt att båda barnen skulle följa med dom hem eftersom jag hoppas på att få en tid på sjukhuset imorgon. Båda barnen var dock super trötta ikväll då Petter tog med barnen på en lång promenad längst skoterspåret upp i skogen. Filip på skidor och Lukas på snowracing, hem satt dock båda barnen på snowracingen så tröttast borde Petter vara ;) Jag och bebis sov middag på sängen under tiden.


Efter en massa bråk med Lukas var han äntligen klar för att åka med mormor och morfar så bröt Filip ihop och ville inte åka. Trött och säkert orolig då han hör mycket prat om sjukhuset hit och sjukhuset dit så orkade han inte hålla tårarna borta. Vi bestämde att han fick stanna hemma eftersom det är Lukas vi behöver vila lite ifrån imellanåt och Filip kan få följa med till sjukhuset (om vi får komma in) så behöver han inte oroa sig.


Men nu blir det sova!

Av Kisse - 6 januari 2013 21:44

   


Bebis 1 vecka gammal.

Av Kisse - 6 januari 2013 00:17

 

Stefan med den lille


 

Elise hälsar på sin nya kusin


 

Sover hos faser Cajsa

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards