Alla inlägg under februari 2013

Av Kisse - 17 februari 2013 22:20

   

Tänk att den här lilla plutten nu är 7 veckor?! Så kort tid och vi skulle inte klara oss utan honom nu. Filip och Lukas som sovit hos mormor och morfar en natt har kramat extra mycket på lillebror sedan vi kom hem <3

Av Kisse - 17 februari 2013 18:17

Gjorde ett rejält nattpass inatt då jag drog igång målning också och kom i säng halv fyra. Tur jag har en snäll bebis som äter och sover. Målning nr 2 blev imorse medans Edwin sov :)

Av Kisse - 16 februari 2013 23:08

Fick ett enormt sug på att träffa folk idag så ringde mamma och kollade om dom hade lust att ha storpojkarna tills imorgon och det kunde dom. Tyvärr bytte festen by och jag tappade lite motivation, först var det gångavstånd sedan blev det bil 1 mil men eftersom jag ammar var ju ändå min plan att vara nykter. Edwin skulle ju så klart följa med han med! Lämnade storpojkarna hos mormor och morfar och åkte hem för att byta om och slänga ihop en räklåda men Edwin gillade inte alls min plan och efter en timme med missnöjd bebis bestämde jag mig för att stanna hemma istället. Ätit mumsig räklåda med missnöjd bebis på armen och plockade och donade lite och när Edwin till slut var nöjd bebis.


Då slipade jag klart det sista uppe (och dammsög bort slipdammet) så nu ska jag och bebis ta och gå upp och tapetsera...


Planen var att tapetsera imorgon men så lyckades jag min klant att trycka igång kaffebryggaren när jag skulle ladda den inför morgon dagen tänkte "jag ska inte trycka på knappen" men så var det precis det jag gjorde... hörde jag när jag la in en maskin tvätt så där i farten... blubb blubb blubb.... 6 koppar kaffe klart... därav tapetsering ikväll istället så får vi ta sovmorgon imorgon istället innan grabbarna ska hämtas.



Av Kisse - 15 februari 2013 19:19

Jag verkligen försöker börja lära mig titta på tv... jag ser typ aldrig på tv men inser att jag mellan varven behöver sitta ner och ta det lite lugnt jag med. Försöker få in en vana att sitta med barnen på fredagskvällarna och har därför inför gladiator tid. Både Filip och Lukas är mäkta imponerade av gladiatorerna.


Dicte som går på fyran på måndagar har jag börjat titta på också, då sover barnen och jag får lite egen tid :) House gillar jag med men nu krockar det ju med vattenspinningen jag börjat med på tisdagar så det är lite synd. I övrigt ser jag aldrig på tv och förstår inte hur andra hinner titta på mer tv ;)


Följer du många serier/program?

Av Kisse - 15 februari 2013 18:49













Nu när Lukas slutat med blöja helt och bara går på pottan trodde vi magproblemen skulle bli bättre. Lukas har tidigare vägrat bajsa nämligen och haft väldigt jobbigt med förstoppningar till följd av att han håller sig. Därför medicineras vi varje dag med ett medel som heter movicol som gör avföringen mjukare. Det är ett pulver som vi blandar med saft eftersom det smakar som saltvatten ungefär. Nu går han ju och sätter sig på pottan när han känner att det trycker på men han är ändå på tok för hård i magen :( Så bara fortsätta med medicineringen ett tag till och hoppas att vi i alla fall kan trappa ner på medicinen.



 

Lukas läser traktor tidning när han sitter på pottan. Upp och ner ser jag dessutom att han har tidningen ;)

Av Kisse - 14 februari 2013 22:13

Mormor och morfar kom och hälsade på idag.

 

Edwin passade på att sova i morfars famn.

Av Kisse - 14 februari 2013 22:08


 

Stefan har gjort sin gudfaderliga plikt idag och bytt blöja på Edwin ;) Det händer inte så ofta därav förevigandet på bild, bevis lixom ;)

Av Kisse - 13 februari 2013 21:50

   


     


 


Edwins navel ser lite läskig ut eftersom han har navelbråck, detta är medfött och kommer antagligen rätta till sig av sig själv när han får mer magmuskler som håller in bråcket. Annars brukar de opererea det när barn är en 5-6 år av rent estetiska skäl. Detta är inget han är besvärad av heller utan är bara som en knapp på magen. Gråter han kan den bli större och ibland när han har legat en längre stund och är riktigt avslappnad kan den fara in. Edwins bråck är dessutom väldigt litet vilket ökar chanserna att det går till sig rätt fort.


Nybada liten plutt, då vi gjorde fotavtryck tidigare ikväll med fingerfärg :)

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards