Alla inlägg under mars 2013

Av Kisse - 27 mars 2013 08:00

Jag gillar faktiskt att handla begagnat, inte bara för att det är billigt, det är bra för miljön och det blir mindre gifter i barnens kläder ju mer de blivit tvättade. Men så är det inte bara kläder jag köper begagnat utan leksaker och idag faktiskt en bilbältesstol också.


Ilördags var det nämligen bytesmarknad och jag var på jakt efter en extra stol åt Lukas att ha i Petters bil, han sitter ju frammåtvänd nu även om jag fortfarande tycker han är för liten för det. Men att vända tillbaka honom nu känns inte riktigt rätt det heller nu när han åkt frammåt ett par månader.


 

En britax i fint skick för 350:- tycker jag den var värd.


 

Köpte en påse med smålego.. *hmm* tjejlego tydligen...


Sedan blev det lite smått och gått i klädväg, mest till Edwin men även en tröja till Lukas och ett par tuffa jeans till Filip.


  


Av Kisse - 26 mars 2013 18:55


 


Lukas har hittat på egna dansmoves. 

Här kommer sparkdans, huvuddans, rumpdans, snoppdans och busdans ;) Energinnivån hos denna unge är det inget fel på...










  Kan ni gissa hans favorit ord?

Av Kisse - 26 mars 2013 17:48

Newbiestrumpor från kappahl


   

Strumplösbebis och storebror Lukas är bekymrad att han fryser om fötterna.


Tycker jag testat allt och alla sorters babystrumpor under årens lopp och tyvärr är det bara polarn o pyrets som jag tycker sitter kvar, då kostar de ju multum och jag blir skitsnål.


Tips på babystrumpor som sitter kvar på foten mottaget tacksamt!

Av Kisse - 26 mars 2013 17:44

 

I måndags tog vi och gjorde lite påsk/vår här hemma, avslutade med en gofika. Jag och Linn tog en lång promenad medans storbarnen var på förskolan och sedan var det dags för lunch och hämta hem barnen igen.



Av Kisse - 24 mars 2013 23:09

Idag har Edwin varit missnöjd precis hela dan. Riktig famnbebis som bara sovit i famnen men ändå inte helt nöjd.
Jag har hunnit städa hela huset ändå, fast Petter varit borta större delen av dagen.

Ska bli skönt med ny vecka! Förskola för de stora barnen imorgon så dags att gå i säng!

Av Kisse - 24 mars 2013 23:05

Så här fina presenter fick vi av kollegorna. Sedan ser ni bilden på avtrycken som Filip och Lukas gjort. Så glad att Edwin ska få göra en likadan!

Av Kisse - 23 mars 2013 21:59

Jag är ju en rastlös människa och vill gärna att dte händer lite runt omkring, nu har det kanske varit liite för mycket ett par dagar igen men samtidgt är det så roligt när det händer nått.


Jag och mamma tog barnen och åkte till Sundsvall och gick på dollar i fredags, jag var på jakt efter gardin men hittade ingen jag blev nöjd med iaf :( Mötte sedan Petter och helg handlade. Hem och bytte om, piffade upp mig lite och tog med mig Edwin och åkte ut och åt med mina kollegor från jobbet.


 

Jätte god mat och super trevlig och dessutom blev Edwin uppvaktad med fin present som jag blev så glad över. Likadant hand och fotavtryck som Filip och Lukas tidigare fått av mina kollegor. Verkligen en uppskattad present, fin blomma och kort fick jag också, ska visa bild imorgon!

Av Kisse - 21 mars 2013 15:25

 

Åh vad jag längtar efter våren nu. Slippa bylsa på en massa kläder för att gå ut. Slippa is och halka, det är nog fasen värst. Edwin vill gärna bli buren i ergon men det är absolut inge kul när det är halkigt, inte ens med broddar :(


 


Som tur är gillar han mer och mer att ligga i vagnen och tycker det är skönt att sova ute. Jag längtar efter barnvagnspromenader och tänker passa på att gå mycket när Filip och Lukas är på förskolan... det och VILA och städa :) Ska bli riktigt skönt att få några timmar i veckan själv med Edwin faktiskt!


Nä nu ska jag ta och väcka den lilla så han hinner äta innan vi ska iväg på möte, han har en riktig sovardag idag.

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9 10
11 12 13
14
15 16 17
18
19 20 21
22
23 24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards