Alla inlägg under mars 2013

Av Kisse - 20 mars 2013 10:06

Jag har verkligen hittat en ny favorit butik nämligen Åhlens, det finns så himla mycket fint där som jag vill ha :)


 

Köpte en cool väckarklocka där nyligen till Filip som önskat sig en väckarklocka. 129 kr är helt okej pris tycker jag också då den känns rejäl. Knappen längst upp är en lampa så trycker man på den ser man vad klockan är om man vaknar på natten. den ringer jätte högt så ingen risk man sover över den väckningen ;)


Så nu ställer vi klockan på kvällen när det är förskola nästa morgon :) (tur det inte är varje dag ;))


Köpte fina kläder till Edwin också, ett par röda byxor, en svart body och svart/vitrandiga sparkbyxor, ta 3 betala för 2.

 


Äntligen har jag varit och klippt mig och färgat håret, behövdes verkligen som ni ser på bilden ;) Hela familjen har faktiskt varit och klippt sig (utom Edwin då som inte har så mycket hår ) Första gången stor pojkarna var till frisör, det var spännande :)



Mest ovant just nu är att Petter har börjat jobba igen efter att ha varit pappaledig i 4 månader :) På måndag ska Lukas börja gå 15-timmar/vecka på förskolan (Filip går redan 15-timmar/vecka) så jag och Edwin får poa på i våran egen takt tre dagar i veckan.

Av Kisse - 19 mars 2013 21:35

   

Lukas visade sina färdigheter att klippa genom att klippa ut en katt mask. Han har endast fått hjälp med ögonen och fästa snöret, gah vart tog min lilla unge vägen???


Av Kisse - 17 mars 2013 22:17

Har massor att blogga om känns det som men tiden vill inte riktigt räcka, inte orken heller.


Att vi är i en intensivfas av livet känns inte som en underdrift ;)


Det är inte konstigt att man inte orkar hela vägen ibland ;)


   

Av Kisse - 16 mars 2013 09:03

 

Jag är så glad över att amningen fungerar bra och just nu är det faktiskt bland det viktigaste och därför har jag bestämt mig för att sluta med vattenspinningen, i alla fall just nu. Som vanligt har jag bråttom, blir lite för rastlös, vill gärna vara "duktig" men jag känner att jag blir stressad och känner mig pressad hela veckorna av att jag ska lämna Edwin och åka på vattenspinningen. Jag vet att han inte svälter ihjäl, jag vet att Petter klarar av att ha honom själv MEN jag kan inte slappna av och jag vill att det ska kännas roligt och bra att åka iväg och det gör det inte!


Jag var på efterkontroll hos min barnmorska igår så vi pratade lite om det och vad gör det om jag missar några pass vattenspinning nu, jag tänker istället passa på att ge min son det bästa jag kan ge honom, hans behov är faktiskt viktigare än mina just nu och jag prioriterar amningen högre nu än min egen vikt! (för det ger jag inte upp att motionera och jag behöver stärka mina ryggmuskler för att orka bära min tungklump på ett bra sätt)


Jag vet att jag går upp i vikt av att amma men jag vet även att jag kommer gå ner det sedan när jag slutar amma, jag försöker faktiskt sluta vara så jäkla duktig hela tiden ;)


I övrigt såg allt jätte bra ut på efterkontrollen, jag har haft fyra täta graviditeter men ändå aldrig känt mig så bra i kroppen som nu efter denna graviditet. Alla mina förlossningar har ju varit lätta och snabba och jag har knappt fått några bristningar ens och aldrig behövt bli sydd. Efter tidigare graviditer har jag haft lite problem med att hålla tätt men denna gång fungerar även det jätte bra, antagligen har jag fått till bättre knipteknik nu. Mina blodvärden var återigen jätte bra, vilket jag själv känner. Inga stjärnor som snurrar längre :)


Jag har haft samma barnmorska alla mina graviditeter och det känns verkligen som vi känner varandra nu och som barnmorskan sa; "Känner jag er rätt så kommer ni snart tillbaka" ;)

Av Kisse - 15 mars 2013 23:35

 En dag  í Birsta och en dag i Huddik, jag har lite att blogga om...imorgon ;)


Nu är jag bara trött, god natt!

Av Kisse - 13 mars 2013 22:31

Premiärbad för Edwin och överlyckliga storebröder!!!   

Lite kallare i vattnet än vad vi brukar vara vana vid men ändå varmare än många andra badhus. Vi åkte som vanligt till Matfors.


     


   

Filip flyter och njuter


   

Bubblorna är roliga


     

Lukas är lite fegare men det är ovana som gör det tyvärr har vi varit väldigt lite på badhuset med honom.


 

En väldigt trött bebis

Av Kisse - 13 mars 2013 08:42

Med väldigt stor släkt fylls det på med bebisar hela tiden, en del har mer bråttom än andra men igår kom en liten kusin på tok för tidigt. Hela två månader för tidigt tittade denna lilla plutt ut.

 

Ynka 1795 gram, bilden är hämtat från mamma Idahs blogg


Nu ligger han i kuvös på neo och får lite hjälp med andningen men mår bra.

Av Kisse - 12 mars 2013 19:40

     


Fått nått virus i kroppen och känner mig förkyld men kan igenligen inte påstå att jag är förkyld... små snorig, ont i näsan... inte på topp helt enkelt så ställde in vattenspinningen idag. Halv fart är inte min grej så då är det bätte att låta kroppen vila.


Istället ska jag dra på mig målarkäder och måla lite vitt =terapi!

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9 10
11 12 13
14
15 16 17
18
19 20 21
22
23 24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards