Alla inlägg under april 2013

Av Kisse - 25 april 2013 22:12

 

Filip ville så gärna göra en pannkakstårta så det fick bli gårdagens middag :)


 


Gott som attan och lite vardagslyx mitt i veckan :)

Av Kisse - 23 april 2013 16:25

 


När vi renoverade köket 2007 gick det fort, tok fort... ja i alla fall rivningen... uppbyggnaden tog längre tid :) Tavlan på bild hade jag på köksväggen förrut, det är resterna av ett gammalt skåp jag hittade på lon... skåpet fick flytta in det med men eftersom det bara hade en lucka målade jag den med tavelkritfärg. Jag gillar att använda det huset/gården har att ge oss, sätta sin egen lilla personliga prägel!


Någon som kan gissa vem som skrivit de nedre raderna ;)

Av Kisse - 22 april 2013 20:56

     


När man plötsligt får tid att göra nästan vad man vill så känner man plötsligt vad trött man är... la mig på golvet och myste med underbara bebisen, lill skrutten som är på god väg att vända sig till mage själv och faktiskt uppskattar att ligga på magen en stund nu ;)


Stoppade sedan ner honom i vagnen och gick och hämtade posten och tog reda på högarna jag krattat ihop idag det får duga som motion idag.

Av Kisse - 22 april 2013 15:48











Vi blev lata idag och tog en extra ledig dag, skönt att kunna göra det när man känner för det. Vi gick ut på förmiddagen och gjorde rent hos kaninerna.


 


Städade i lekstugan, krattade och plockade lite skräp som tinat fram. Petter tog grannens traktor igår och skottade ner de stora snöhögarna på gården så det ska tina lite fortare ;)


 


Är ju alltid lite roligare när det blivit städat så barnen lekte i lekstugan en stund innan vi fikade mellis ute på altanen.


 


Edwin sov gott ute i vagnen under tiden, härligt att han nu sover flera timmar isträck i den ute.


 


Sover gott med nya kossagosen Edwin fått av mormor och morfar. Finaste retro barnvagnsleksaken gillar han skarpt :)

Av Kisse - 21 april 2013 23:05

Blev en väldigt bra motionsvecka, sammanlagt 2 mil mest snabba promenader men även två löppass!

Återstår att se vad kommande vecka har att erbjuda ;)



Av Kisse - 20 april 2013 11:29

Igår lämnade jag av de stora barnen hos mormor och morfar ett par timmar för att åka på Birsta med Linn. Åta lunch i lugn och ro (Edwin sov gott i vagnen) och köpte lite dekorationer till dopet som vi planerar för fullt. Mathandling och avslutningsvis hämta en stor säck urväxtakläder till barnen att ärva. Hade lyxen att få middag där åxå!


På språng hela dagen lång gör att jag känner mig trött och sliten idag :( Ska poa på lite här hemma med diverse och sedan ska vi åka och äta hos svärmor och Ludde. Dagens motionspass ska klämmas in det åxå, min envisa förkylning vill inte ge med sig men inte heller bryta ut så jag tränar lite lätt i alla fall.  

Fick en ny kaffekopp av Carro och barnen i födelsedagspresent :)

Av Kisse - 18 april 2013 07:41

    

Igår var jag och Edwin till Sundsvall medans de stora barnen var på fsk. Först Ikea och köpte rullgardiner till nya sovrummen, Filip vaknar grymt tidigt nu när det blir ljust så tidigt. Sedan Sundsvalls city för att köpa jackor till Filip och Lukas som jag ringt och bett dom hänga undan.


 
  

Jag älskar Lukas vinteroverall med dess underbara färger och bestämde mig för att köpa likadana skaljackor åt de stora pojkarna (tyvärr finns den inte i Edwins stl.) Man blir ju verkligen glad av färgerna och jag tror ju stenhårt att vi bemöter barn gladare när de är klädda i glada färger! Jag har varit grymt nöjd med Lukas kaxs overall så hoppas jag blir lika nöjd med jackorna, priset är väldigt bra tycker jag iaf 399:- på kappahl.


Av Kisse - 17 april 2013 22:19

Idag är det inte vilken dag som helst, nä för idag är det min födelsedag :) Filip sjöng "ja må hon leva" för mig imorse och bestämde att man måste ha tårta på sitt födelsedagskalas :)

Så tårta fick det bli!!!

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18
19
20 21
22 23
24
25
26
27 28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards