Alla inlägg under april 2013

Av Kisse - 16 april 2013 14:33

 

Gladisen Edwin


Idag har jag och Edwin tagit oss en promenad på 3 km. Underbart vår väder ute, snön tinar fort som attan och jag kan som vanligt inte låta bli att springa runt och hacka så det ska gå ännu fortare ;) Trots att jag vet att våren kommer ändå men lite hjälp på traven är väll ändå inte fel ;)


Barnen är ute och leker i stövlar och fleecejacka!

Av Kisse - 16 april 2013 09:30

 

Det är tur jag har Linn som kommer hit och släpar ut mig :) Igår tog vi våran 7 km tur igen. Passade på medans de stora barnen var på fsk så bara Edwin att ta med. Barnvagnspromenader är ju väldigt effektiva ;)


Timmarna när barnen är på fsk går fort men det är skönt att de får lite extra stimulans några timmar per vecka.

Av Kisse - 16 april 2013 09:05

     

Gudsonen Ossian fyllde 4 år i helgen så vi var på kalas :)


   


Pappa Jim busar med Kyra


       

Bild 1. Petter tar in Kyra efter sovning ute i vagnen. Bild 2. Jag och Edwin ute i lantluften. Bild 3. Bebislek i gymmet Bild 4. Mamma Anna-Karin med eftermiddags gnölig Kyra.


 

Stora barnen (de ser verkligen stora ut) spelar på Ossians barndator, lite trötta feter kalasande och ute lek så avslutade vi med att se "De 5 legenderna" tillsammans innan vi åkte hem när barnen skulle sova. Filmen var helt okej men barnen var på gränsen för små så det var bra vi vuxna satt med.

Av Kisse - 15 april 2013 21:06

Vi har verkligen försökte, trugat och trugat Edwin med nappen men nej det går väldigt tungt... däremot smackas det på tummen och händerna i tid och otid...


 


Vi vill inte att han suger på tummen eftersom det är så svårt att sluta med tummen, den sitter ju lixom fast ;) Smaskandet på händerna är ju kanske mest för att han verkligen upptäckt dom ;) Snart upptäcker han nog gofötterna med ;)

 

Av Kisse - 12 april 2013 18:58

Idag har jag och barnen varit till Hudiksvall på Buspalatset med min förra kollega S och hennes pojke. Jätte roligt, barnen hade jätte roligt tillsammans och allt var kanon bra. Både jag och barnen var kanon nöjda efter dagen och det är ju så roligt när allt bara går bra. Pratade med barnen om det också, att när det går så här bra då kan vi ju verkligen hitta på mer sånna här roliga saker :)


Nu är vi trötta... ja alla utom Lukas då som somnade i bilen på väg hem ;)



Av Kisse - 12 april 2013 10:21

Hade lovat barnen bakning igår... gick inget vidare då kakaon var slut- inga chokladbollar och äggen var slut- inga bullar... men så kom mormor på besök och tog med ägg så på eftermiddagen bakade vi iaf bullar :)


 

Av Kisse - 12 april 2013 09:00

Våra två kaniner, som nu fått namnet Salt och Socker (jag kommer aldrig ihåg vilken som är vilken) växer och växer. Det är två stora kaninraser i denna blandning, belgisk jätte kanin och vädur. En belgisk jätte väger mellan 7-9 kg ibland mer och är kända för sina jätte stora öron som helst ska vara mer än 18 cm ;)


De kräver stora ytor med sin stora storlek så vi gjorde iordning i en hästbox :)Vi har två hanor som är goda vänner. Den svarta (som jag tror är socker) är lite skygg men den som bestämmer... medans den viltfärgade (som är den vanligaste färgen hos Beligisk jättekanin) är mest sällskaplig och nyfiken. När snön är borta måste vi fundera ut någon bra lösning för dom ute, kanske skulle en av hundgårdarna fungera? De är nämligen gnutna runt om så de inte kan gräva sig ut lika lätt. Nackdelen är att de hamnar så på sidan av och barnen kan inte gå dit själva eftersom det är på andra sidan staketet. Vi får se hur vi gör, ut ska de på ett eller annat sätt.


 


Dom äter enormt mycket men det är roligt att springa ut dit och mata dom med frukt och grönsaker.

 

Har ni sett en sån söt liten tunga ;)

Av Kisse - 11 april 2013 13:00

       

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18
19
20 21
22 23
24
25
26
27 28
29
30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards