Alla inlägg under maj 2013

Av Kisse - 22 maj 2013 21:42

Började dagen med ett frisörbesök medans mamma passade alla barnen åt mig. På eftermiddagen åkte jag och alla barn till mitt jobb då dom hade öppet hus. Sedan fick det bli korv på macken till middag för strax efter att vi kom hem kom prästen som ska döpa Edwin på besök :)


Edwin är bättre i förkylningen men fortfarande hostig och är inte sitt vanliga glada jag. Hoppas verkligen han hinner bli frisk till dopet!

Av Kisse - 21 maj 2013 13:15

     


Lite bilder sedan helgen.

Av Kisse - 21 maj 2013 11:00

     

Av Kisse - 21 maj 2013 09:00

Vilken sommarvärme vi fick känna i helgen. Short, t-shirt och foppatofflor på barnen (tom den febriga bebisen)

 

Syskonmatchade sommarbarn :) Hängselshorts från h&m, lite stora men inte hade jag trott sommarsäsongen skulle starta redan nu ;)


Nån som undrar varför ungarna alltid ser så glad ut på bilder???

 

För att dom har en knasig mamma som kameran ;)


 

Lukas busen

 

Glad Edwin, trots feber. Hans shorts kommer åxå från h&m. Älskar bodyn, är en Molo i stl 56 men de är så stora i stl och mjuka och följbara så den passar ännu på Edwin trots att han börjat med stl 74 på kläder :)


   

Filip vill inte gärna vara med på kort just nu, han vill hellre knäppa på alla oss andra med sin egen kamera (han har fått ta över våran gamla digital kamera) men Lukas tycker det är kul så det blir mer bilder på han och Edwin nu :)

   

Gott med isglass. Nån mer än jag som får nostalgikänslor av dessa glassar? Man köper dom tinade och fryser in dom när man kommer hem, perfekt när man som vi bor en bit från affären :)

Av Kisse - 20 maj 2013 13:30

Ihelgen har jag slitit hårt med trädgården.


Fick hjälp med att hämta sand och hämta stenplattorna som stått i flera år i traktorgaraget i väntan på att användas.


    

Blev riktigt fint om jag får säga det själv :)

Sallat, morötter och gräslök i en låda

   

Sockerärtor och rädisor planterade. Rödbetorna får vänta ett tag till innan de stoppas i jorden eftersom de är frostkänsliga. Nu ska jag bara fixa en bit armeningsjärn så sockerärtorna har något att klättra på.

Av Kisse - 20 maj 2013 10:30

 

Då får man ha två gosar.


Edwin har feber och hosta, inte lätt att vara liten och sjuk :( Han sover ju mycket i vanliga fall och när han är sjuk sover han mest hela tiden. Jobbigt att äta när man är täppt och hostig åxå så inatt sov han faktiskt 8 timmar isträck (igår natt 7 timmar). Underbart, om det inte vore för att vi är lite oroliga och vaknade massvis med gånger för att titta till honom då, både jag och Petter.


Filip och Lukas blev hemma från fsk idag då jag inte vill ge mig ut med Edwin i regn och rusk när han är så dålig. Vi tar en slappar dag och har inte ens fått på oss kläder ännu. Jag och Lukas har roat oss med att sitta i fönstret och tittat på slamsugaren som var hit och tömde skitbrunnen :) Edwin har sovit i babysittern eftersom det är jobbigt att ligga ner. Spjälsängen har vi fått bygga upp huvudänden med massor av filmer (enda gången vhs filmerna kommer till användning ;)) så där fungerar det bra att ligga.


Dagens syssla är att baka till dopet men barnen är bara glada över att få vara med och hjälpa till... blir till att sanera köket efter för imorgon kommer prästen på besök. Jag ska även försöka få tag i kantorn som ska spela på dopet, det är nog tur att det är regnväder idag :)

Av Kisse - 20 maj 2013 10:27

   

Av Kisse - 19 maj 2013 22:54

På lördag är det dop för Edwin så jag tänkte tipsa om vad som kan vara passande dop present. Kläder, barnmatserviser och leksaker har vi i uppsjö så vi är lite tråkiga och önskar mest presentkort.


Edwins rum ska börjas göra iordning och det är grejer dit som han har störst behov av. Jag är kär i Åhléns just nu, de har så mycket fina inredningdetaljer till barnrum.

         


Och IKEA är ju alltid uppskattat

       


Traditionella dopgåvor som silverbestick, smycken etc. avböjer vi oss då vi inte anser det är saker som används.

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards