Alla inlägg under juni 2013

Av Kisse - 23 juni 2013 22:03

         

Idag har vi varit på 90års kalas för Märta.

Barn, barnbarn och barnbarnsbarn ;)


Istället för blommor gav vi en ask med ägg från våra hönor. God mat, frågelinga, tårta och kaffe och massor av släktingar (ingifta för min del då) blev en kanon dag!

Av Kisse - 23 juni 2013 11:26

Iår firade vi midsommar hos Anna-Karin, Jim, Ossian och Kyra.

 

Silllunch, badning i ån, grillat till middag, grodspottning och frozen limecheesecake. Barnen har lekt och slagits och vi vuxna hade trevligt!

Av Kisse - 20 juni 2013 14:37

     


 

Idag blev det plasskande på badstranden för första gången den här sommaren. Filip badade men Lukas är lite känsligare och nöjde sig med att bada fötterna och gräva i sanden. Edwin fick sitta på en handduk och känna på sanden. Snart sitter han helt själv!

Av Kisse - 19 juni 2013 17:23

Lycka för Lukas och komma hem och upptäcka att morbror Niklas varit här och byggt lego!!!


                


Men tyvärr Niklas... du måste komma hit igen... lastbilen höll ca 2 timmar och sedan ville han att mamma skulle bygga ihop den igen *mohaha* Niklas jobbar med lastbilar för den som undrar ;)

Av Kisse - 19 juni 2013 16:21

Ihelgen var vi och firade Emelie som tagit studenten, fick super god mat och tårta och hade en mycket trevlig kväll med släkten.


   


        

       



Av Kisse - 18 juni 2013 15:10

 

Rabarberkräm

500 gr rabarber

1 ½ dl socker (mer efter smak och beroende på rabarbersort kanske)

4 dl vatten

2 msk potatismjöl



 Skär rabern i små bitar, ta bort skalet om de är grova. Koka rabarberna i vattnet tills de blivit mjuka, rör ner socker och koka upp. Blanda ut potatismjölet med lite vatten och rör ner blandningen i en fin stråle, koka upp och servera sedan med kall mjölk!

 

Perfekt mellanmål men tyvärr tyckte inte barnen om det, desto mer till mamman ;) Resten kokade jag saft på, det går i barnen ;)



Av Kisse - 14 juni 2013 16:31

Fy vilken natt Edwin haft, nästan första gången (inte hänt många ggr iaf) sedan han föddes som han hållt mig vaken mer eller mindre hela natten med att amma, amma, amma. Troligen var det gröten igår som ställde till i lilla magen för det brakade lös imorse och sedan var allt bra igen. Tyvärr var det ju precis när Lukas sov hos mormor och morfar och jag hade räknat med en rätt bra natt... segt som tusan att komma upp och ta oss iväg till logopeden imorse men det gick även om jag varit tom i bollen mest hela dagen... att jag dessutom sköt på lunchen gjorde inte saken bättre... Filip var verkligen taggad för logopedbesöket idag och jobbade hårt så det blev donken lunch för hans del som vanligt men det var jag inte sugen på så jag stannade i Harmånger på Thai istället :)


Var in på jobbet och kollade schematider också, tiden går fort. GALET fort och snart börjar jag jobba. Blir sommarschema första veckan innan allvaret kör igång ;)


8 veckor till ska vi njuta och sedan kommer Petter ta över här hemma och jag längtar faktiskt efter att börja jobba. Klart det kommer kännas tufft men jag "mjukstartar" med heltid i 3 månader och sedan blir jag nog hemma ett par månader till med Edwin innan det är dags för Edwin att börja förskola men det har vi ännu inte bestämt oss för när det blir.



Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Skapa flashcards