Direktlänk till inlägg 6 augusti 2013

Våran första gurka

Av Kisse - 6 augusti 2013 18:00

Iår har vi lagt lite extra krut på att grgeja här hemma, med grönsaksland och odlingar :) Kul för oss alla särskilt nu i skördetid. Rädisor och sallad har vi haft bra länge men barnen tycker rädisorna är för starka så mest jag som äter de :) Sockerärtorna gillar barnen att gå och mumsa på och nu har vi även skördat våran fösta gurka.

 

Morötterna går det segt med likaså rödbetorna som hönsen gång på gång pickar sönder :( Nästa år ska det säkras mer för djuren och jag skulle gärna utöka växthuset ;) Det är ju verkligen mini mini men det fungerar bra. Vi har massvis med tomater på våra två buskar som bara ska bli röda nu. Fler gurkor är på väg åxå.   


Jordgubbar och smultron fick vi inte ett enda iår men de är nog för gamla så nästa år ska vi plantera nya. Ett riktigt potatisland/morötter och lite större växthus vore roligt till nästa år så vi får väll se vad som händer och sker :)


Jag borde verkligen pallra mig ut på täkten och plocka hallon, är verkligen super mycket hallon iår!!!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kisse - 4 juni 2017 09:55

Swish och nu är sommaren här... eller sommarmånaderna har i alla fall börjat, sommarvärmen har inte direkt infunnit sig ännu. Förra helgen var vi på kosläpp, mysigt att se glada kor skutta ut mot sommarbete. Lekte lite i lekparken brevid bond...

Av Kisse - 7 februari 2017 15:39

Galet var tiden går snabbt! Nu har vi avverkat både jul och nytt år är påbörjat. Månaderna swishar förbi. Julafton firades här hemma tillsammans med min halva av familjen. Mamma, pappa, alla mina syskon med respektive och nästan alla barn (saknad...

Av Kisse - 4 december 2016 20:48

Barnen fick en tidig julklapp av gudfar Stefan och Rosanna (och lille Sylvester) nämligen att besöka trolska skogen. Så fint att ge barnen upplevelser i present/ julklapp då de redan har så mycket leksaker. Jag fick också följa med, vilket jag tycker...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:42

När barnen fyller år brukar vi slå ihop släktkalasett. Är ju bara 4 dagar mellan Filip och Lukas men ett par månader kvar tills Edwin fyller 4 år. Men vi brukar fira honom på samma gång. Bara långt att vänta gör honom och svårt att förstå varför kala...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:34


I torsdags fyllde Filip 9 år. Började dagen med kalas i sängen. Paketöppning och go fika. Barnen får alltid önska vad de vill ha. En bok om rymden, cykellampa och en låda lego fick Filip. ...

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KisseGirl  med Blogkeen
Följ KisseGirl  med Bloglovin'

Samarbetspartner

Övrigt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se