Direktlänk till inlägg 23 augusti 2013

Ja men nu då kanske

Av Kisse - 23 augusti 2013 21:25

Så nu tänkte jag göra ett nytt försök till att komma igång med bloggandet igen. Två veckor av heltidsarbetande har passerat. Petter och barnen började med en vecka helt lediga innan förskola och förskoleklass körde igång i måndags. Jag njuter verkligen av dessa veckor jag ska arbeta eftersom jag verkligen trivs med mitt jobb, så glad över att känna mig uppskattad på ett helt annat sätt än bara som mamma ;)


Jag har lite svårt att bromsa mig bara, vill så mycket på så kort tid, energi till tusen på både jobbet och hemma faktiskt.

     

Plockar svamp eller/och vinbär om kvällarna, saftar och donar :)

   

Edwin tittar på när mamma plockar svartvinbär. Han gillar verkligen att vara ute, hönsen tycker han är otroligt faschinerande :) Tyvärr har vi fått ta undan tuppen, han pallade inte att vara frigående så hönpönorna får klara sig själva nu men  det går jätte bra. Kanske provar vi skaffa en ny tupp nästa vår. Men just nu får våra fyra pullor picka på själva på gården, så fina så!


Kaninerna har rymt också... den sällskapliga Socker har vi lyckats fånga in igen men Salt (som var väldigt skygg) för borta (troligen en smarrig måltid för rovfåglar).


Petter är enormt duktig på att vara hemma (visste jag redan innan åxå) han  sköter barn och hushållet med matlagning, städning och tvättning  m.m Jag har en otrolig karl på det viset, så fin pappa   Vi har förövrigt varit tillsammans i 15 år nu (men det glömde vi att fira som vanligt ;))

   


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kisse - 4 juni 2017 09:55

Swish och nu är sommaren här... eller sommarmånaderna har i alla fall börjat, sommarvärmen har inte direkt infunnit sig ännu. Förra helgen var vi på kosläpp, mysigt att se glada kor skutta ut mot sommarbete. Lekte lite i lekparken brevid bond...

Av Kisse - 7 februari 2017 15:39

Galet var tiden går snabbt! Nu har vi avverkat både jul och nytt år är påbörjat. Månaderna swishar förbi. Julafton firades här hemma tillsammans med min halva av familjen. Mamma, pappa, alla mina syskon med respektive och nästan alla barn (saknad...

Av Kisse - 4 december 2016 20:48

Barnen fick en tidig julklapp av gudfar Stefan och Rosanna (och lille Sylvester) nämligen att besöka trolska skogen. Så fint att ge barnen upplevelser i present/ julklapp då de redan har så mycket leksaker. Jag fick också följa med, vilket jag tycker...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:42

När barnen fyller år brukar vi slå ihop släktkalasett. Är ju bara 4 dagar mellan Filip och Lukas men ett par månader kvar tills Edwin fyller 4 år. Men vi brukar fira honom på samma gång. Bara långt att vänta gör honom och svårt att förstå varför kala...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:34


I torsdags fyllde Filip 9 år. Började dagen med kalas i sängen. Paketöppning och go fika. Barnen får alltid önska vad de vill ha. En bok om rymden, cykellampa och en låda lego fick Filip. ...

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KisseGirl  med Blogkeen
Följ KisseGirl  med Bloglovin'

Samarbetspartner

Övrigt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se