Direktlänk till inlägg 15 september 2013

Kalasförberedelser

Av Kisse - 15 september 2013 16:10

Lukas följde med Petter och jagade denna helg, vilket betyder lite lugnare tillvaro här hemma. Lukas är vårat yrväder och ibland behöver man helt enkelt lite vila ifrån honom. Lite ensam tid för honom och pappa är välbehövt det med. Första gången Lukas suttit med på pass men det hade gått över förväntan! Dom fick tom. se älg från passet men kunde inte skjuta.

Snart vankas det 6 årskalas och 4 årskalas här hemma så på lördagskvällen drog jag igång ett bullbak. Är väldigt praktiskt att slå ihop barnens kalas för släkt och vänner eftersom det bara skiljer 4 dagar mellan deras födelsedagar.

Filip och jag har fixat inbjudningskort till kalasen och tog en tur till Hudiksvall och köpte present till Lukas från Filip och Edwin.

Tackvare hjälpsam personal på Albins leksaker lyckades jag även köpa Filips present, trots att han var med. Alltid roligt med trevlig personal!

I övrigt har vi passat på att vila på sängen och myst en massa med Edwin för tyvärr mår jsg inte tipp topp utan har värk i kroppen, knoppen och halsont :(

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kisse - 4 juni 2017 09:55

Swish och nu är sommaren här... eller sommarmånaderna har i alla fall börjat, sommarvärmen har inte direkt infunnit sig ännu. Förra helgen var vi på kosläpp, mysigt att se glada kor skutta ut mot sommarbete. Lekte lite i lekparken brevid bond...

Av Kisse - 7 februari 2017 15:39

Galet var tiden går snabbt! Nu har vi avverkat både jul och nytt år är påbörjat. Månaderna swishar förbi. Julafton firades här hemma tillsammans med min halva av familjen. Mamma, pappa, alla mina syskon med respektive och nästan alla barn (saknad...

Av Kisse - 4 december 2016 20:48

Barnen fick en tidig julklapp av gudfar Stefan och Rosanna (och lille Sylvester) nämligen att besöka trolska skogen. Så fint att ge barnen upplevelser i present/ julklapp då de redan har så mycket leksaker. Jag fick också följa med, vilket jag tycker...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:42

När barnen fyller år brukar vi slå ihop släktkalasett. Är ju bara 4 dagar mellan Filip och Lukas men ett par månader kvar tills Edwin fyller 4 år. Men vi brukar fira honom på samma gång. Bara långt att vänta gör honom och svårt att förstå varför kala...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:34


I torsdags fyllde Filip 9 år. Började dagen med kalas i sängen. Paketöppning och go fika. Barnen får alltid önska vad de vill ha. En bok om rymden, cykellampa och en låda lego fick Filip. ...

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KisseGirl  med Blogkeen
Följ KisseGirl  med Bloglovin'

Samarbetspartner

Övrigt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se