Alla inlägg under september 2013

Av Kisse - 9 september 2013 17:50

             

Lite bilder från fredagskväll då jag och barnen var och hälsade på mormor och morfar som var och fiskade :)


Bloggen går på sparlåga och jag tror tyvärr det här är mitt nya sätt att blogga... mer sällan vill säga :( Jag hinner inte med mig eller jag prioriterar inte bloggen så högt kanske man ska säga. Jag fotograferar fortfarande i nästan samma utsträckning och det är nog mycket för bilderna jag fortsätter ;)


Annars så händer det jätte mycket här hemma nu. Petter har precis avklarat 9 dagars jakt så jag har varit själv hemma med alla tre småttingar vilket bara det verkligen är fullt upp. Timmarna då de äldre varit på fsk har jag och Edwin passat på att mysa. Vi har ju lite mys att ta igen ;) Men framför allt försöka hinna med att hålla reliansen igång med städning och tvättning. Jag är ju van att ha en karl hemma som "hjälper till" världens fulaste uttryck eftersom vi har samma ansvar att hålla hemmet rent och ge ungarna mat ;)  Men jag är van att vi delar på ansvaret och det känns när man blir själv!


På onsdagen föddes det 6 små kattungar och i samma veva skjussade jag Filip till Petter och han stannade två dagar med gubbarna i skogen. Torsdagen åkte jag, Lukas och Edwin till barnens gudmor och hälsade på, så på två dagar avverkade vi 43 mil i bilen åxå men de yngsta sov ju större delen av resorna så det gick bra det med.


På fredagen kom Filip hem och den kvällen föddes även våran lilla valp, så nu väntar vi med spänning de 8 veckorna tills den är redo att flytta hem till oss :)

Av Kisse - 8 september 2013 21:17

     

Det tindrar i barnens ögon när vi skördar det vi själva odlar, vilken värdefull skatt att ge barnen!!!

Av Kisse - 8 september 2013 21:16

   

Av Kisse - 7 september 2013 21:39

Efterdom vi åt upp lördagsgodiset redan på fredagkväll så tog jag och Lukas och gjorde en sats chokladbollar som vi mumsade i oss ikväll.

Trött barn somnade i riktigt bra tid och trötta mamman sitter i soffan med en kopp te för att bota halsen som gör ont :(

Av Kisse - 3 september 2013 08:00

 

Snart är plommonen mogna. Riktigt myckle ser det ut att bli iår. Har varit flera år nu som de blivit angripna av nån ohyra men peppar peppar ser de fina  ut iår!

Av Kisse - 2 september 2013 11:00

   

Från vårat eget lilla växthus :)

Av Kisse - 2 september 2013 08:00

Barnens kusin Wilhelm kom på fredagen och sov över till lördag. Mysigt med en liten kusin på besök. Barnen lekte fint och det gick otroligt snabbt och lätt att få alla fyra pojkar i säng :) Lekt sig trötta och sedan lite fredagsmys och avslutningsvis blev det två sagor på stora gröna mattan i Edwins rum. Wilhelm fick sova där inne i växasängen, tänkte barnen stör varandra minst om de ligger i olika rum eftersom Lukas vaknar så gott som varje natt och är ledsen av drömmar eller växtvärk i benen :(


 

Fredagsmys i soffan, chips för de stora och amning för minstingen ;) Wilhelm sov hela natten och sedan längre än mina barn nästa morgon!!! Tror Filip och Lukas var lite exalterade över besöket att de inte kunde sova, de brukar aldrig annars vakna vid halv sju, sju tiden ;)


På lördagen kom mormor och morfar förbi, dom har varit på en semestertripp så var några veckor sedan vi träffade dom :) Eftersom de varit i Gränna hade de med polkagrisar åt hela släkten hem :)


Nisse kom på besök med Hugo och Vincent så blev mycke kusiner ett tag ;)

   

På lördagskvällen myste jag och barnen ner oss i soffan med en massa filmer och där låg vi hela kvällen :)

Av Kisse - 1 september 2013 22:10

 

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Samarbetspartner

Övrigt


Ovido - Quiz & Flashcards