Direktlänk till inlägg 10 augusti 2016

Cykel

Av Kisse - 10 augusti 2016 09:44

Den här sommaren skulle faktiskt kunna beskrivas med ett ord; cykel. Som jag (och mina syskon) har cyklat... började med att vi började planera storebror Mikaels 40 årsdag. Vi har en liten uppgörelse vi syskon som innebär att istället för att ge varandra present när vi fyller jämt så gör vi något tillsammans. Vi har paddlat kanot, varit och fiskat, Boda Borg tidigare och nu bestämde vi oss för att fjällvandra... men så bytte 3 av 4 syskon jobb och det blev för svårt att genomföra så jag kom med en briljanta idén om att vi kunde cykla downhill... japp det var jag som kom på det (min ångest i sitt liften upp var inte nådig när jag insåg att det var MIN idé). Kort sagt åker man sitt liften upp på toppen av Järvsöbacken och sedan cyklar man ner.
 
Riktigt roligt! Tack och lov hade vi bokat instruktionskurs före och fick lära oss massa teknik och fick guidning ner de två första åren. Vi tränade bromsa, svänga, positioner på cykeln etc. Jag tycker kursen var ofantligt bra utan den hade jag inte vågat cykla på det viset vi gjorde, att lita på cykeln var A och O och instruktören var otroligt duktig på att peppa oss att lita på cykeln och våran förmåga.
 
Efter en grymt rolig och svettig dag checkade vi in i stugan vi hyrt. Åt god mat, skrattade och pratade. Spelade kort och bastade. En riktig super resa. Att åka bort vi syskon är ro för själen.

 

Att det blivit 30 mil på cykel denna sommar är ju inte fy skam det heller. Resulterade dessutom i att jag köpte ny cykel så jag hoppas det blir många fler mil innan vintern kommer. Till våren ska jag byta pedaler och köpa cykelskor!

         

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kisse - 4 juni 2017 09:55

Swish och nu är sommaren här... eller sommarmånaderna har i alla fall börjat, sommarvärmen har inte direkt infunnit sig ännu. Förra helgen var vi på kosläpp, mysigt att se glada kor skutta ut mot sommarbete. Lekte lite i lekparken brevid bond...

Av Kisse - 7 februari 2017 15:39

Galet var tiden går snabbt! Nu har vi avverkat både jul och nytt år är påbörjat. Månaderna swishar förbi. Julafton firades här hemma tillsammans med min halva av familjen. Mamma, pappa, alla mina syskon med respektive och nästan alla barn (saknad...

Av Kisse - 4 december 2016 20:48

Barnen fick en tidig julklapp av gudfar Stefan och Rosanna (och lille Sylvester) nämligen att besöka trolska skogen. Så fint att ge barnen upplevelser i present/ julklapp då de redan har så mycket leksaker. Jag fick också följa med, vilket jag tycker...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:42

När barnen fyller år brukar vi slå ihop släktkalasett. Är ju bara 4 dagar mellan Filip och Lukas men ett par månader kvar tills Edwin fyller 4 år. Men vi brukar fira honom på samma gång. Bara långt att vänta gör honom och svårt att förstå varför kala...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:34


I torsdags fyllde Filip 9 år. Började dagen med kalas i sängen. Paketöppning och go fika. Barnen får alltid önska vad de vill ha. En bok om rymden, cykellampa och en låda lego fick Filip. ...

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2016 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KisseGirl  med Blogkeen
Följ KisseGirl  med Bloglovin'

Samarbetspartner

Övrigt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se