Direktlänk till inlägg 12 augusti 2016

Bio

Av Kisse - 12 augusti 2016 11:13

Igår tog jag med de två stora och åkte till Sundsvall. Lämnade in spel till vårat wii på slipning. Bra mycket bättre än att köpa nya spel när de börjar hacka. Under tiden gick vi på bio och såg "Husdjurens hemliga liv, helt okej film men rätt många skratt. Vi såg den i 3D och det är ju alltid lika roligt att höra barnens fascination.

Brukar försöka önska till barnens födelsedagar att de får upplevelser istället för leksaker då de har leksaker i överflöd och ett biobesök kostar multum när man har flera barn.

Det är roligt att göra något med de stora barnen själv också. Vi passade på att samla lite pokemon när vi var i stan också. Gick runt i parkerna och lekte. Lukas ramlade ner från en ställning och slog framtänderna så nu känner han att en är lös (kanske den var redan innan) och blödde från båda läpparna men det är ju sånt som händer. I ja/nej/vet ej parken hade dom jätte roligt. Där kan man spela musik och göra ström virvlar.

Petter hade gjort middag tills vi kom hem och sedan stack jag ut och cyklade 1,8 mil. Såg svamp efter vägen så blev fort hem och hämtade barnen och plockade 3 liter kantareller.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kisse - 4 juni 2017 09:55

Swish och nu är sommaren här... eller sommarmånaderna har i alla fall börjat, sommarvärmen har inte direkt infunnit sig ännu. Förra helgen var vi på kosläpp, mysigt att se glada kor skutta ut mot sommarbete. Lekte lite i lekparken brevid bond...

Av Kisse - 7 februari 2017 15:39

Galet var tiden går snabbt! Nu har vi avverkat både jul och nytt år är påbörjat. Månaderna swishar förbi. Julafton firades här hemma tillsammans med min halva av familjen. Mamma, pappa, alla mina syskon med respektive och nästan alla barn (saknad...

Av Kisse - 4 december 2016 20:48

Barnen fick en tidig julklapp av gudfar Stefan och Rosanna (och lille Sylvester) nämligen att besöka trolska skogen. Så fint att ge barnen upplevelser i present/ julklapp då de redan har så mycket leksaker. Jag fick också följa med, vilket jag tycker...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:42

När barnen fyller år brukar vi slå ihop släktkalasett. Är ju bara 4 dagar mellan Filip och Lukas men ett par månader kvar tills Edwin fyller 4 år. Men vi brukar fira honom på samma gång. Bara långt att vänta gör honom och svårt att förstå varför kala...

Av Kisse - 1 oktober 2016 16:34


I torsdags fyllde Filip 9 år. Började dagen med kalas i sängen. Paketöppning och go fika. Barnen får alltid önska vad de vill ha. En bok om rymden, cykellampa och en låda lego fick Filip. ...

Presentation


Mamma, fru och förskollärare, bloggar om livet med glädje, sorg och förhoppningar

Fråga mig

15 besvarade frågor

Kategorier

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2016 >>>

Tidigare år

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ KisseGirl  med Blogkeen
Följ KisseGirl  med Bloglovin'

Samarbetspartner

Övrigt


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se